Nagelstyling

Newsflash

Like onze facebookpagina

Voor meer aanbiedingen en informatie

Nieuw bij J-Nails and Feet

MARC INBANE® NATURAL TANNING SPRAY klik hier voor meer informatie

J-Nails and Feet

Contactgegevens


Joyce Verdouw


0628271384

info@jnailsandfeet.nl


Kerkwetering 1

3421 TS

Oudewater

Behandelingen

Nagelstyling:                                                                      


Gelnagels


Er zijn verschillende soorten systemen om kunstnagels te maken. De meeste soorten die gebruikt worden zijn Gel, Acryl of Fiberglas.

In onze salon word alleen gewerkt met gel. Voor verlenging worden er tips op de echte nagel geplakt,tenzij u eigen nagels de juiste lengte hebben. Tips zijn plastic kunstnagels. Deze worden op lengte afgeknipt en in vorm gevijld. Ook worden de duidelijke overgangen tussen de tips en de eigen nagels weg gevijld, om een glad oppervlak te krijgen. Dan wordt er een primer op de nagel aangebracht, dit zorgt voor optimale hechting van de gel.

Hierna worden de tips behandeld met gel, dit kan ook in kleur (colorgel)of met glitter(glittergel). Hierdoor blijven de tips goed aan de natuurlijke nagels zitten en zijn ze erg sterk ,doordat de gel uitgehard word met behulp van de uv lampen. De nagels vereisen over het algemeen wel wat onderhoud.

Gemiddeld moeten ze eens in de drie a vier weken door de nagelstyliste bijgewerkt en opgevuld worden.Prijslijst:Nieuwe set gelnagels french manicure

Opvullen van gelnagels french manicure

Opvullen van gelnagels Colorgel

Opvullen van gelnagels Glittergel

Nail art met verschillende nagelsticker(s)

Nail art met verschillende steentjes


 

€65,00

€36,50

€38,00

€38,00

v.a€  0,50

v.a€  0,50